Wij werken volgens de allergenen wetgeving, mocht u allergenen hebben, laat het ons weten, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Voorgerechten
Pannacota van venkel met mizuna, courgette, mosterd, appel en bieslook. | € 12,50 |
Tartaar van zeebaars met een schuim van grapefruit, meloen, tomberries en ponzu dressing. | € 15,50 |
Tonijn met sesam-miso dressing, wortel, retich en japanse mayonaise. | € 16,50 |
Een terrine van konijn met zilver uien, paprika en groene asperge | € 15,50 |
Wild bouillion met wild stoof, selderij en paddenstoelen | € 11,50 |
Dessert’s
Verschillende bereidingen van chocolade met vijgen, citroen ijs en aceto balsamico. | €10,50 |
Taartje van kastanje met peer, honing, thijm en een tuille. | €10,50 |
Amandel mousse met mint, passievrucht en Grand Manier. | €10,50 |
Kaas assortiment van bourgondisch lifestyle. | €13,50 |




Hoofdgerechten
Risotto met paddenstoelen, truffeljus, tomaat, kruiden sla en parmazaanse kaas. | € 20,50 |
Roodbaars filet met lavas, spinazie, polenta, anjovis en een saus van groene kruiden | € 24,50 |
Tongschar met spitskool, bospeen, aardappel en saffraan saus. | € 26,50 |
Wilde eend met quinoa, witlof, biet, knolselderij en sinaasappel. | € 26,50 |
Herten rug filet met zuurkool, hete bliksem, krokante spek en pompoen. | € 27,50 |
Kindermenu’s
Tomaten soepje. ---- Kipfilet/groente/Komkommer/frites. Wit visje/groente/komkommer/frites. Hamburgertje/tomaat/komkommer/frites. ---- Kinderijsje. | € 18,50 |
Mocht er andere wensen voor uw kind zijn dan horen wij dat graag. |
Menu’s
3-gangen menu Le Port | € 33,50 |
4-gangen menu Le Port | € 43,50 |