Frans Restaurant Le Port

Eten in de buurt van Smitshoek

Ben je op zoek naar een romantisch, sfeervol restaurant om te eten in de buurt van Smitshoek? Restaurant La Port is een nieuw en modern restaurant met een uitstekende menukaart. Alle gerechten zijn samengesteld uit verse producten met een Franse basis. Maar dat betekend niet dat er geen andere producten worden gebruikt, sterker nog de gerechten zijn samengesteld uit producten uit de hele wereld afkomstig.

Aan het water dineren Smitshoek

Natuurlijk wil je op een leuke locatie eten in de buurt van Smitshoek, de schitterende locatie van dit restaurant maakt het mogelijk. Het terras aan het water geeft je het idee dat je er echt even uit bent, onder het genot van een wijntje genieten van de mooie omgeving. Bovendien kun je er in de middag ook gewoon genieten van een kopje koffie of thee in de buitenlucht, natuurlijk is een goede lunch ook mogelijk.

Het restaurant

Zodra je het restaurant binnenkomt proef je de ontspannende sfeer direct, het interieur is romantisch maar toch modieus ingericht. Mooie gedekte tafels, een bar waarbij direct de verlichte kasten in het oog springen. De flessen drank worden goed uitgelicht wat een speels effect geeft, maar toch een bepaalde stijl creëert. De warme houten vloer is prachtig in zijn eenvoud te noemen, mooi gecombineerd met de houten wand waar de open haard ingebouwd zit.

De menukaart bevat heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten, desserts een kindermenu inclusief een dessert. Ook heeft het restaurant een twee of drie-gangen menu van het huis. Maar je wilt niet alleen eten in de buurt van Smitshoek natuurlijk, ook heeft La Port een aantal wijnen op de kaart staan die van goede kwaliteit zijn. Je hebt hierbij de keuze uit huiswijnen, witte en rode wijnen en dessertwijnen. De wijnen zijn niet alleen verkrijgbaar per glas, ben je met meerdere personen dan is een fles ook mogelijk om te bestellen.

De Marine

Wil je meer dan eten in de buurt van Smitshoek? La Port heeft ook een mooie zaal om bijvoorbeeld een vergadering, bruiloft of een verjaardagsfeest te vieren. Ieder evenement of feest behoort tot de mogelijkheden om te laten verzorgen in onze zaal genaamd: de Marine. Zijn er gasten tussen die geen vlees eten? Dat is geen probleem, ook vegetarische menu’s staan op onze menukaart. Heb je vragen betreft het aanbod van eten of welke dranken er mogelijk zijn? Neem dan even contact op per mail of telefoon en we bespreken de wensen van je feest of evenement.

Reserveer hier!

Bekijk ook onze facebook of neem contact met ons op!