Frans eten Puttershoek

Frans Restaurant Le Port

Wil je uit eten met gerechten die een Franse basis hebben? Frans eten Puttershoek is een prima restaurant met heerlijke gerechten. De gerechten die worden bereidt hebben een Franse basis, maar de ingrediënten komen van over de hele wereld. Een inkijkje in de menukaart laat direct zien dat we te maken hebben met niet zomaar een aantal gerechten. De gerechten zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld door het restaurant. Alle producten die w orden gebruikt zijn vers en biologisch.

Dineren op een schitterende locatie Puttershoek

Niet alleen het eten van Frans eten Puttershoek is de reden om er naartoe te gaan, de locatie is sprookjesachtig te noemen. Het terras van Le Port ligt aan het water waar je geniet van het eten en van de natuur waar je midden in zit. In de middag wordt er een lunch geserveerd, hierbij heb je de keuze uit aparte gerechten of een lunch die bestaat uit twee of drie gangen. Ben je een liefhebber van een wijntje dan biedt de wijnkaart een ruim aanbod van wijnen.

Het restaurant van Le Port

Als je het restaurant van Frans eten Puttershoek binnenloopt dan proef je direct de huiselijke sfeer, je voelt je er direct thuis in de ongedwongen sfeer die er heerst. Modern en klassiek wisselen elkaar af in het interieur, prachtige houten vloer met een lambrisering langs de wanden. Goede verlichting die perfect de sfeer geven die het restaurant verdiend. De bar is voorzien van opvallende verlichte kastjes aan de wand, met daarin de drankflessen die op een positieve manier de aandacht trekken. Het geheel is op elkaar afgestemd, zoals een huiselijk interieur moet zijn.

Verschillende soorten wijnen

Waarschijnlijk denk je aan een lekker wijntje als je denkt aan Frans eten Puttershoek, ook bij Le Port worden er uitstekende wijnen geschonken. De wijnkaart is voorzien van een aantal goede wijnen, voor ieder gerecht is er een passende wijn die geserveerd kan worden. Maar niet alleen wijnen uit de Franse streek, ook uit andere landen onder andere Spanje zijn er wijnen verkrijgbaar. De wijnen zijn naar wens per glas, of per hele fles verkrijgbaar.

Aan de kleine gasten heeft Le Port natuurlijk ook gedacht. Er zijn een aantal kindermenu’s samengesteld die bestaan uit een soepje, frites en de keuze uit kipfilet, wit visje of een hamburger. Als dessert is er een kinder ijsje aan toegevoegd. Zijn er andere wensen voor de kleine gast dan zijn die bespreekbaar.

Reserveer hier!

Bekijk ook onze facebook of neem contact met ons op!