Uit eten Pernis

Frans Restaurant Le Port

Altijd gezellig met vrienden of familie uit eten Pernis. Maar dan komt als eerst de vraag wat wil je gaan eten en waar. Restaurant Le Port is een gloednieuw restaurant, de Franse keuken is als basis genomen voor alle gerechten die er worden bereid voor de gasten. De ongedwongen sfeer in combinatie met de heerlijke gerechten zorgen gegarandeerd voor succes. Maar dat is nog niet alles, het restaurant heeft duurzaamheid en biologisch hoog in het vaandel staan.

Le port heeft alles wat je van een restaurant verwacht, goede bediening en een prettige sfeer. Maar waar het allemaal omdraait is natuurlijk het complete plaatje, eten in combinatie met een lekker wijntje en genieten van je avond of middag. De wijnkaart is ook redelijk uitgebreid te noemen, niet alleen maar Franse wijnen maar ook wijnen uit Spanje en Nieuw Zeeland. Voor elk gerecht is er een passende wijn te vinden op de kaart. Ook aan de kleine eters is gedacht met een aantal kindermenu’s, deze zijn inclusief een dessert.

De sfeer in Le Port Pernis

De sfeer in het restaurant is huiselijk warm en ongedwongen, maar toch heeft het een romantische indruk op de gasten. Er is prima gecombineerd met hout en moderne details, dit is terug te zien in de tafels en bijpassende stoelen. Voor uit eten in Pernis is het niet nodig meer een ander restaurant te zoeken.

Onze menukaart

Een snelle blik op de menukaart leert ons dat de gerechten met passie en zorg worden bereid. Frisse, gezonde gerechten met alleen maar verse ingrediënten. Je hebt weer een reden uit eten in Pernis te gaan. Bovendien kun je er zomer en winter terecht, het ligt namelijk aan het water. Het terras straalt gezelligheid en intimiteit uit. Maar alleen een drankje drinken of voor een kopje koffie of thee kun je er ook gewoon plaatsnemen aan een van de tafeltjes.

Ook de lunchkaart laat niks te wensen over, of je nu een uitsmijter wilt of een soep het is allemaal verkrijgbaar. Broodjes worden bereid van boerenlandbrood, belegd met onder andere boerenham of heerlijke verse zalm. Wil je uit eten in Pernis en dit combineren met een feestje? Dit is uitstekend mogelijk in de zaal de Marine. Deze zaal is speciaal voor feestjes, vergaderingen en bijeenkomsten voor zowel particulieren als bedrijven. Op wens gemaakte arrangementen en feestjes zijn uiteraard bespreekbaar. Meer informatie hierover kun je opvragen via de website of per telefoon.

Reserveer hier!

Bekijk ook onze facebook of neem contact met ons op!